Contacteaza-ne!
  • en

EXPERIENTA

Arta avocaturii constă în realizarea drepturilor.
STOIAN-PREDOIU SOCIETATE DE AVOCATI

EXPERIENTA PROFESIONALA

Cunoașterea profundă a legii și jurisprudenței formează baza noastră solidă

STOIAN-PREDOIU SOCIETATE DE AVOCATI
  • 1 Reprezintă clienţi instituţionali și persoane fizice în peste 1500 de litigii, acoperind toate tipurile de proceduri în varii domenii ale dreptului, cum ar fi civil, comercial, administrativ, fiscal, reorganizare judiciară și insolvenţă, penal comercial, penal, proceduri de azil și extrădare pasivă.
  • 2 Gestionează un portofoliu substanţial de litigii bancare și comerciale la toate nivelurile de jurisdicţie în toate Curțile de Apel din România, graţie unei expertize specializate și a reţelei de avocaţi seniori desfășurată în întreaga ţară.
  • 3 Dispune de o expertiză particulară în redactarea de proiecte de instrumente legislative, proiecte de lege, regulamente, statute.
  • 4 Susţine clienţii prin planificare strategică pe termen lung a intereselor legale, inclusiv prin consiliere juridică pentru ”public advocacy”.
  • 5 Consiliază și reprezintă clienţi în tranzacţii bancare și financiare, proiecte și tranzacţii imobiliare, probleme fiscale, administrative, de muncă, contracte încheiate între profesioniști (operatori economici), drept succesoral, dreptul familiei, gestiunea patrimoniilor și drept comunitar european.
  • 6 A dezvoltat servicii în asistenţa clienţilor în materie de drept penal comercial, astfel încât tranzacţiile comerciale să beneficieze de garanţia legalităţii, iar în caz de proceduri penale, poate acorda asistenţă juridică și reprezentare, de la caz la caz.
  • 7 Practica societăţii în materie de drept fiscal este consolidată prin integrarea cu expertiza fiscală a Servicii Premium Tax SRL (www.sptax.ro), o societate specializată în consultanţă fiscală, taxe și impozite.
  • 8 Integrează expertiza juridică cu servicii de ”para - legal” furnizate de o societate of counsel specializată în securitate cibernetică și consultanţă pentru conformare în securizarea datelor personale, forensic, managementul securităţii cibernetice și managementul riscului.
  • 9 Poate furniza servicii de asistenţă legală în materie de digitalizare, semnătură electronică, tehnologie block chain, prin intermediul a doi specialiști of counsel, internaţional certificaţi în domeniu.

STOIAN-PREDOIU SOCIETATE DE AVOCATI

STIRI

Stoian - Predoiu sunt în permanenţă conectaţi la evoluții legislative și instituționale

Stoian-Predoiu Societate de avocati
Servicii PremiumTax SRL
SP INVESTMENT
CONSULTANTS SRL